miercuri, 14 decembrie 2011

DRP anunţă deschiderea sesiunii de finanţare pentru anul 2012

Departamentul pentru Românii de Pretutindeni (DRP) anunţă lansarea sesiunii de finanţare a proiectelor pentru anul 2012. Solicitanţii (asociaţiile, fundaţiile, organizaţiile, instituţiile sau persoanele fizice şi juridice reprezentative aparţinând comunităţilor româneşti de pretutindeni din afara graniţelor) vor trimite, în perioada 15 decembrie 2011 – 31 ianuarie 2012:

Cererea de finanţare pe suport hârtie, împreună cu anexele, prin corespondenţă recomandată sau curier la sediul DRP, la următoarea adresă:

Departamentul pentru Românii de Pretutindeni, Bulevardul Primăverii, nr. 22, sector 1, cod poştal 011972, Bucureşti, România.

Cererea de finanţare trebuie să respecte termenul limită de depunere: 31 ianuarie 2012 (data poştei). Cererile trimise după această dată nu vor fi considerate eligibile.

Cererea de finanţare electronică, în format Word, prin e-mail, la următoarea adresă: drp@dprp.gov.ro.

Valoarea maximă solicitată pentru un proiect nu trebuie să depăşească sumele specificate pentru fiecare program:

Cultură„Constantin Brâncuşi” – maximum 45.000 LEI
Educaţie
„Nicolae Iorga” – maximum 45.000 LEI
Mass-media
"Mihai Eminescu" – maximum 90.000 LEI
Spiritualitate şi tradiţie
„ Andrei Şaguna” – maximum 90.000 LEI


Un solicitant nu poate depune mai mult de un proiect pe an pentru un Program de finanţare (maxim 4 proiecte pe an, câte unul pentru: Cultură – „Constantin Brâncuşi”, Educaţie – „Nicolae Iorga”, Mass-media – „Mihai Eminescu”, Spiritualitate şi tradiţie – „Andrei Şaguna”).

Beneficiarii finanţărilor nerambursabile DRP vor fi anunţaţi după data de 15 martie 2012.Niciun comentariu: