luni, 18 octombrie 2010

Au început înscrierile la Succes în România

JCI Bucureşti organizează în perioada 1 noiembrie 2010 – 31 mai 2011 prima ediţie a programului de mentorat Succes în România.

Proiectul se adresează tinerilor de origine română născuţi în afara graniţelor României, în ţări cum ar fi Republica Moldova, Ucraina, Serbia, Bulgaria şi nu numai, aflaţi în primul an de studiu în România. Obiectivul principal constă în a facilita integrarea socială şi culturală a studenţilor de anul I prin intermediul unei relaţii individuale cu un mentor. Programul se desfăşoară sub forma unor întâlniri, convorbiri telefonice şi emailuri schimbate între mentor şi student.

Intră acum pe www.succesinromania.ro, alege-ţi mentorul şi completează formularul de înscriere până pe 25 de octombrie.

Ajută-i şi pe prietenii tăi să afle despre acest program. Lasă vorba să circule.

JCI Bucureşti este o organizaţie de tineri lideri, antreprenori şi profesionişti cu vârste între 18 și 40 de ani afiliată reţelei mondiale Junior Chamber International (JCI), care numără 200.000 de membri în peste 100 de ţări. Misiunea JCI este „de a oferi oportunităţi de dezvoltare prin care tinerii să dobândească puterea de a crea schimbări pozitive”.

Încă de la înfiinţare în anul 2002, JCI Bucureşti derulează proiecte pe una din cele 4 mari arii promovate de JCI la nivel internaţional: afaceri, dezvoltare personală, relaţii internaţionale şi proiecte sociale.

Sursa: www.succesinromania.ro

Niciun comentariu: