luni, 21 iunie 2010

Concurs pentru tinerii români de pretutindeni


Departamentul pentru Românii de Pretutindeni organizează, în perioada 8 iunie – 8 iulie 2010, concursul de clipuri video şi aplicaţii multimedia “De ce iubesc România”. Competiţia se adresează tinerilor etnici români din afara graniţelor, cu vârste cuprinse între 14 – 21 de ani.

Regulamentul concursului:

* Tema concursului: “De ce iubesc România”.
* Cerinţe: realizarea unui clip video sau a unei aplicaţii multimedia cu o durată de maximum 3 minute, în format mpeg, avi, divx, mov sau wma.
* Participanţi: etnici români din afara graniţelor naţionale, din toată lumea, cu vârste cuprinse între 14 şi 21 de ani.
* Persoanele care doresc să se înscrie la acest concurs pot forma o echipă de maximum 3 membri, care să realizeze un material vizual (clip video sau aplicaţie multimedia) şi să elaboreze un scurt sinopsis (o descriere scurtă a materialului înaintat).
* Sunt acceptate în concurs doar proiectele înscrise până pe data de 8 iulie 2010.
* Clipul video sau aplicaţia multimedia va fi trimisă pe adresa comunicare@dprp.gov.ro sau prin intermediul portalului www.transfer.ro şi va fi însoţit(ă) de:

1. - o scurtă descriere a membrilor echipei (nume, vârstă, adresă, e- mail, telefon),
2. - sinopsis,
3. - descrierea proiectului (obiective, concept, mijloace de realizare).

* Proiectele vor fi evaluate de un juriu format din reprezentanţi DRP, ICR şi TVR.
* Rezultatele concursului vor fi anunţate pe data de 15 iulie 2010, pe pagina de internet www.dprp.gov.ro.

Câştigătorii vor fi invitaţi să participe la şcoala de vară “Comunităţi româneşti şi identitate europeană”, care se va desfăşura în Delta Dunării, în perioada 16 – 22 august 2010 şi vor avea ocazia să viziteze cele mai importante obiective turistice ale României.

Departamentul pentru Românii de Pretutindeni şi Autoritatea Naţională pentru Sport şi Tineret vor suporta integral costurile de participare.

VIDEO: http://www.dprp.gov.ro/concurs-pentru-tinerii-romani-de-pretutindeni/

Sursa: www.dprp.gov.ro

Niciun comentariu: