marți, 17 noiembrie 2009

Apel la educaţie! Apel la viaţă!


Dumnezău vă-mburde-n rai!

Am revenit cu o veste bună: o parte din manualele pentru elevii din şcoala primară şi gimnazială, precum şi câteva din cărţile religioase pentru copiii din dreapta Tisei, au plecat pe 10 noiembrie 2009, către cei care au mare nevoie de ele, şi anume coconii de peste Tisa.

Folosesc acest prilej pentru a-i mulţumi lui Dumnezeu şi pentru a le mulţumi, încă o dată (şi o voi face de câte ori am ocazia), tuturor celor care ne-au sprijinit şi ne sprijină în continuare în această acţiune de suflet.
Urmează să predăm către “beneficiarii de drept” şi celelalte materiale colectate, precum şi să continuăm acest act de curaj (mai ales pentru persoanele care reuşesc să transporte peste graniţa de nord, cu Ucraina, aceste materiale). Totodată, am hotărât să mai achiziţionăm, din banii strânşi şi din contribuţiile viitoare, şi alte cărticele religioase pentru copii, pe care le vom trimite cât de repede în Transcarpatia.

Aşteptăm semnale şi din celelalte părţi ale Maramureşului pentru a pune la punct toate detaliile privitoare la această acţiune.

Pentru informaţii suplimentare referitoare la modul în care şi dumneavoastră puteţi ajuta aceste acţiuni vă rugăm să folosiţi numerele de telefon 0721.215677, 0742.173.560 sau 0747.937.784, precum şi la adresa de e-mail contact@eternulmaramures.ro

Vă vom ţine la curent cu tot ceea ce se întâmplă în legătură cu acest subiect

Articol preluat de pe: www.EternulMaramures.ro

Niciun comentariu: