miercuri, 13 februarie 2008

Realitatea "PODULUI CU CIUPERCI"

   Am primit un link pe messenger si am dat imediat pe el ca sa vad ce este,cand,dintr-o data...PODUL CU CIUPERCI a fost "adus" la Realitatea TV.

   Dupa mult,mult,mult timp_problema podului a fost dezbatuta la un post de televiziune si anume,la postul mai sus amintit,in emisiunea Letitiei Zaharia "Adevar sau provocare". Puteti sa accesati si dumneavoastra site-ul http://www.realitatea.net/playlive2.php?file=20080209_1916_436.flv&emisiuni=1&titlulive=Adevar si sa vedeti singuri cum doamna prefect de Maramures Gyöngyike Böndi, dupa ce a fost intrebata de prezentatoarea emisiunii ce sa faca si pe unde sa treaca cei 40.000 de romani care/cand vor sa vina in Romania, prefectul a spus: "doamnă,nu este adevarat,ei(romanii de dincolo de tisa)vin aici pentru a vinde marfa,pentru trafic"...am rămas mut,mut de uimire cu vervii urcaţi în vârful capului,eu,fiind de dincolo de Tisa şi ştiind cu cât dor şi drag de România vin cei de peste apă, nu aş avea cum să nu rămân afectat de cele spuse de UDMR-ista Böndi.
   Nu am nimic cu maghiarii din România_dar, aşa cum şi doamna
Gyöngyike Böndi face parte dintr-o minoritate în România,românii de peste Tisa sunt şi ei o minoritate în Ucraina şi ar trebui să fie ajutaţi,să primească un sprijin chiar şi din partea doamnei prefect, în semn de recunoştinţă faţă de ei,de românii din Transcarpatia care, spre deosebire de unele etnii din România care preferă să vorbească o altă limbă aici,în ţară, românii transcarpatieni vorbesc în limba română atunci când trec pe malul stâng al Tisei. Aşa că,doamnă prefect,puţin respect faţă de ei.Nu aţi fost aleasă să favorizaţi poftele unei minorităţi din România,ci aţi fost PUSĂ prefect peste TOT MARAMUREŞUL. Treziţi-vă la realitate şi nu mai spuneţi în direct la TV că sunteţi o persoană deschisă, când, de fapt, ţineţi închisă o poartă de intrare în PATRIA - MAMĂ pentru românii de peste Tisa! Ruşine!

Niciun comentariu: