luni, 12 noiembrie 2007

Un ministru mulţumit


"Ministrul Internelor şi Reformei Administrative, Cristian David, nu a avut nimic de reproşat subordonaţilor din Maramureş, cu care s-a întâlnit, marţi, în Baia Mare. El s-a arătat mulţumit de activitatea poliţiei, grănicerilor şi jandarmilor, dar şi ai reprezentanţilor prefecturii, insistând mai mult pe problemele economice ale judeţului şi mai puţin pe cele care privesc activitatea ministerului pe care îl coordonează".


"...voi sprijini demersurile autorităţilor maramureşene de a obţine fonduri pentru construirea unui pod nou peste râul Tisa. Trebuie grăbite lucrările pentru refacerea podului istoric de la Sighetu Maramaţiei, care a fost închis din cauza riscului mare de prăbuşire. Maramureşul are şansa să devină un punct de tranzit important spre Ucraina, mai ales în contextul poziţionării judeţului pe linia de frontieră a spaţiului Schengen", a declarat ministrul.
Ce sa mai înţelegem din toate discursurile ţinute de cei care se află la PUTERE? Cum poţi să spui că eşti mulţumit de activitatea grănicerilor şi reprezentanţilor prefecturii?! De ce sunteţi mulţumit, domnule ministru?! De vameşii români care, săracii, s-au lăsat mituiţi chiar şi de cei de vârsta a treia, care abia dacă mai aveau putere să treacă "la ruşi" ca să-şi cumpere un kilogram de făină? Sau de puterea de a decide a doamnei primar, Eugenia Godja, care a arătat că şi-a respectat promisiunea: "am să vă arăt că nu o să mai aveţi pe unde să treceţi vama"? Lucrul acesta îl ştiu locuitorii ambelor maluri ale Tisei.


Se vede că domnul ministru a preluat acest post doar de câteva zile. Chiar şi aşa, trebuie să fii în cunoştinţă de cauză atunci când vrei să spui ceva. Să sperăm, totuşi, că domnul ministru va rezolva problemele.

Niciun comentariu: