joi, 22 noiembrie 2007

Puţin "revoltaţi"

Iată că a trebuit să treacă ceva timp până să apară reacţii la cele postate pe blog.
Un coleg şi un foarte bun prieten, care este şi el din Maramureş, m-a "criticat" într-un fel, zicându-mi: "de ce trebuia să scrii neapărat despre femeia aia care şi-a pus cârpe între picioare?! Este prea de tot!". Ţin să menţionez că asemenea reacţii au apărut chiar şi din partea celor din dreapta Tisei, de acasă.
Sunt de acord cu el, dar nu cu faptul că trebuie să ascund adevărul. Nu pot să ascund situaţiile şi greutăţile prin care au trecut unii oameni pentru a avea ceea ce au astăzi, chiar şi fiind o prostie toate acestea. Ţin să îi anunţ pe cei care speră că nu o să mai găsească asemenea articole, că acest lucru nu o să se întâmple, o să fac tot posibilul ca lumea să afle, să ştie cum şi prin ce au trecut unii oameni, pentru că nu au avut aceeaşi viaţă "uşoară" şi lipsită de griji pe care o ducem noi acum@, dacă vroiau să facă un bănuţ, trebuia să plece în Siberia şi cine ştie mai pe unde, pentru ca după câteva luni să se întoarcă cu nasul, faţa, buzele îngheţate(şi asta se mai întâmplă chiar şi acum@). Asta este istoria românilor de dincolo de Tisa şi nu numai. Aşa că cei care încearcă sau speră că o să reuşească să mă "cenzureze", le spun de pe acuma să renunţe.

ADEVĂRUL ŞI NUMAI ADEVĂRUL, nu?!

Un comentariu:

florin slatianu spunea...

e usor sa critici pe cineva sau ceva cand esti un siplu privitor...cu alte cuvinte e mai greu sa te implici direct sau mai putin direct...si atunci iti ramene sa critici...
Important e ca avem posibilitatea sa comunicam cei care suntem de acolo din MM indiferent de ce parte a tisei merge vorba si mai ales ca suntem departe de casa.Eu zic ca ar mai trebui sa punem umarul in ceea ce a inceput acest tinar si ma refer la Sergiu(sa stii ca nu te laud ca-mi esti cunoscut dar meriti macar atit)